Inzerce

Pivovar Krušovice daroval PET lahve k distribuci dezinfekce

20. dubna 2020
Pivovar Krušovice daroval PET lahve k distribuci dezinfekce

Pivovar Krušovice poskytl pomoc obyvatelům ve své domovské obci v souvislosti s omezením šíření rizika nákazy koronavirem. Jeden a půl litrové PET lahve, jež jsou běžně plněny pivem, poslouží jako nádoby k distribuci dezinfekce. Mezi občany Krušovic se tak dostane 600 kusů lahví s dezinfekčním roztokem.

Využití prázdných PET lahví k plnění dezinfekcí pro následnou distribuci mezi občany obce Krušovice napadlo Michala Rouče, ředitele pivovaru Krušovice, když se dozvěděl, že obec potřebuje nádoby na potřebnou tekutinu pro své obyvatele. „Jsme rádi, že se může pivovar zapojit svými prostředky do aktivní pomoci obyvatelům obce. Věříme, že každá taková podpora má smysl," uvedl Michal Rouč.

„Darované prázdné PET lahve nám pomohou při rychlém zásobení dezinfekce našich občanů a zároveň ušetří obci náklady, které by byly s objednávkou nádob spojené. Spolupráci s místním pivovarem jsme uvítali a těší nás, že nám v těchto časech nabídli proaktivně pomocnou ruku," dodává starostka obce Krušovice Markéta Fröhlichová.

Ostatní