Inzerce

Představení nových špičkových strojů a digitálních technologií

1. července 2022
Představení nových špičkových strojů a digitálních technologií

Doosan představí sortiment nových špičkových a technicky vyspělých strojů a digitálních technologií na firemním stánku č. FM.711/1 v centru sekce stavebních a těžebních strojů Open-Air Area Middle na veletrhu Bauma 2022. Expozici Doosan bude dominovat sekce Inovačního centra a pod tématem „Powered by Innovation“ představí nejnovější výsledky vývoje špičkových systémů jako jsou Concept-X, Xitecloud a DoosanCONNECT. Nebudou chybět další unikátními produkty, jako je celosvětově první „transparentní lžíce“ nebo nový model DX225LC-7X, první „chytré“ pásové rypadlo společnosti Doosan. 

Na veletrhu Bauma bude dále poprvé k vidění řada strojů představující rozrůstající se nabídku značky Doosan, a to ve všech segmentech. Na vrchol nabídky bude patřit nové 100tunové pásové rypadlo DX1000LC-7, oceňovaný kolový nakladač DL580-7 a zcela nová verze 4x4 kloubového dumperu (ADT) Doosan DA45-7. Na kompaktním konci sortimentu Doosan se poprvé vedle nové řady modelů kompaktních kolových nakladačů Doosan představí nová minirypadla společnosti o hmotnosti 2 až 5 tun a nové 10tunové midi kolové rypadlo. Další atrakcí pro návštěvníky veletrhu bude předpremiéra prvního Doosan minirypadla s nulovými emisemi, modelu DX20Z-E, jehož uvedení je plánováno na rok 2023.

Systémy Doosan Concept-X a XiteCloud

Doosan předvede nejnovější verzi Concept-X, první bezobslužné automatizované a integrované řídicí řešení na světě pro staveniště, lomy a těžební lokality. XiteCloud je první fází komercializace Concept-X – maximalizuje produktivitu začleněním komplexních 3D průzkumů staveniště pomocí dronů a výpočtů zemních prací do cloudové platformy, což umožňuje jejich provedení za jeden až dva dny.

Aplikace DoosanCONNECT nové generace

Doosan představí na veletrhu Bauma svůj systém správy vozového parku a majetku DoosanCONNECTTM TMS. DoosanCONNECT je mobilní aplikace dostupná pro zařízení Apple i Android, která nyní zákazníkům nabízí nový systém správy vše v jednom pro stavební stroje Doosan.

Nejnovější upgrade aplikace DoosanCONNECT přináší další služby a rozšířenou celkovou funkčnost, což umožňuje aplikaci řídit všechny procesy od provozu a údržby až po nákup dílů prostřednictvím této jediné platformy. Systém je navržen tak, aby zvýšil produktivitu a efektivitu na staveništích díky snížení potřeby času a úsilí při správě zařízení ve srovnání s offline a jinými řešeními.

Celosvětově první systém „transparentní lžíce“

Jedinečný bezpečnostní systém „transparentní lžíce“ společnosti Doosan bude na veletrhu Bauma poprvé. Transparentní lžíce je prvním bezpečnostním systémem svého druhu, který přináší řešení, jak zabránit nebezpečí mrtvých úhlů před lžicemi kolových nakladačů.

Model DX225LC-7X – první „chytré“ rypadlo Doosan

Nový model DX225LC-7X, první „chytré“ pásové rypadlo společnosti Doosan, které bude celosvětově poprvé představeno na veletrhu Bauma, je navržen tak, aby obsluze pomohl pracovat rychleji a efektivněji. Pro usnadnění tohoto cíle nabízí DX225LC-7X ve standardní výbavě řadu atraktivních nových funkcí, včetně technologie plně elektrické hydrauliky (Full Electric Hydraulic, FEH). Kromě systému FEH další standardní funkce u modelu DX225LC-7X zahrnují integrované 2D systémy navádění a ovládání stroje a také virtuální zeď E-Fence.

DX1000LC-7 – vůbec největší rypadlo Doosan

Doosan na veletrhu Bauma premiérově představí nové 100tunové pásové rypadlo DX1000LC-7. Samozřejmostí je splnění emisní normy Stage V. Jendá se o největší model rypadla, který kdy společnost vyrobila. Model DX1000LC-7 je poháněn nejvýkonnějším motorem ve třídě 100 tun a má také nejvyšší hydraulický průtok u této velikosti stroje, což zajišťuje nejlepší výkon v dané třídě, s vyšší produktivitou, nižší spotřebou paliva a plynulejším ovládáním.

Zcela nový koncept kloubového dumperu

Další světovou premiérou na veletrhu Bauma je první Doosan kloubový dumper 4x4. Nová verze 4x4 DA45-7 je konkurencí pro pevné dumpery ve třídě 40 tun. Díky svému provedení 4x4 se nová verze lépe než pevné sklápěče vyrovnává se špatnými silnicemi, hladšími jízdními povrchy a strmějším terénem. Nový dumper má také lepší poloměr otáčení než srovnatelné pevné nákladní vozy. 

Kompaktní rypadla Doosan nové generace

Na veletrhu Bauma bude možné poprvé vidět vybrané modely minirypadel nové generace a nové midi kolové rypadlo společnosti Doosan. Nová minirypadla DX27Z-7 o hmotnosti 2,8 tuny, DX35Z-7 o hmotnosti 3,9 tuny, DX50Z-7 o hmotnosti 5,4 tuny a DX55R-7 o hmotnosti 5,7 tuny jsou ideální pro práci ve stísněném prostoru. Na veletrhu Bauma bude k vidění také nové 10tunové midi kolové rypadlo DX100W-7.

Nové kompaktní kolové nakladače

Společnost Doosan na svém stánku na veletrhu Bauma také premiérově představí pět nových modelů kompaktních kolových nakladačů, DL60-7, DL65-7, DL80-7, DL85-7 a DL80TL-7, s provozní hmotností od 3500 do 5000 kg.

Pro více informací o stavebních strojích Doosan navštivte www.doosanequipment.eu nebo kontaktujte distributora pro ČR, společnost GARNEA a.s. na www.garnea-stavebni.cz.


Ostatní