Inzerce

Oslava 30 let Servindu ve stylu Oktoberfestu se vyvedla

13. Říjen 2022
Oslava 30 let Servindu ve stylu Oktoberfestu se vyvedla

Nádherné babí léto čtvrtečního odpoledne 6. října podtrhlo slavnostní atmosféru oslavy 30. narozenin společnosti Servind, který je již od roku 1992 předním dodavatelem lakovacích materiálů a nátěrových hmot do oblasti autoopravárenství a průmyslu. Jejich produktové portfolio však najdete zastoupeno i v českých a slovenských karosárnách nebo na mechanických dílnách. Oslava, kterou navštívilo přes 300 zákazníků a obchodních partnerů se nesla v neformální atmosféře, a to i díky tomu, že byla připravena ve stylu Oktoberfestu.



„Ještě před Covidem jsme brali naše zákazníky do Mnichova na Oktoberfest. Poslední dva roky to však nebylo možné. O to více na tento zážitek naši zákazníci vzpomínali. Servind byl založen v říjnu, kdy se Oktoberfest tradičně koná, a proto jsme si řekli, proč si neuspořádat vlastní Oktoberfest přímo u nás. A tak vznikla myšlenka na oslavu našich kulatin.“, vysvětluje téma narozeninové oslavy David Bártek, jednatel společnosti Servind.

Již od začátku bylo jasné, že se oslava narozenin vyvede. Venku svítilo sluníčko, zákazníci přijížděli v dobré náladě a byli zvědaví, kde a jak se Oktoberfest v tuchoměřickém sídle společnosti odehraje. Po krátkém přivítání před společností byli nasměrováni do obrovského party stanu v zadní části areálu, kde na ně již čekali zástupci Servindu. Úvodní krátkou řeč a poděkování pronesli David Bártek, jednatel společnosti, a Petr Kotval, spolumajitel Servindu. Následně měli hosté možnost ochutnat tradiční bavorské speciality, ale i projít se zázemím firmy. Během prohlídky na ně čekala stanoviště, kde si mohli vyzkoušet, jak se správně čepuje pivo, nahlédnout pod pokličku robotického broušení, otestovat různé druhy šnapsů nebo třeba zkusit uhodnout servírovaná piva.

Po firemní tour je okouzlil Tomasiano, profesionální kouzelník a nositel mnoha ocenění za mikromagii, zahrála skvělá kapela Ideal Band a DJka Sonia Edde, která celý večer navíc moderovala.

„Myslím, že jsme si oslavu všichni velice užili. Potvrzují to i první reakce našich hostů. Oslava se nám protáhla na dva dny, protože v pátek jsme slavili ještě společně s našimi zaměstnanci. To, že jsme na trhu 30 let a mohli jsme uspořádat takovou narozeninovou party, za to vděčíme našim zákazníkům, obchodním partnerům a samozřejmě také našim kolegům. Za to bych jim všem chtěl od srdce poděkovat. Těším se na naše další setkání, ať už pracovní nebo třeba i podobně neformální.“, říká David Bártek.













Ostatní