Inzerce

Jeřáby a manipulační technika na míru od Adamec Crane Systems

14. prosince 2022
Jeřáby a manipulační technika na míru od Adamec Crane Systems

Spolehlivé a kvalitní jeřáby, kladkostroje, jsou stejně jako další manipulační technika základem každého většího provozu. Jejich návrhům a výrobě na míru se už přes 30 let věnuje společnost Adamec Crane Systems ve spolupráci s německou firmou STAHL CraneSystems. Jaké služby ACS nabízí?

Produkty a služby společnosti ACS

Společnost Adamec Crane Systems je spolehlivým partnerem při návrhu i instalaci jakékoliv manipulační techniky, včetně nevýbušných jeřábů (Ex) do provozů s výbušnou atmosférou.

Návrh jeřábů u ACS probíhá přesně na míru vašim potřebám a dodávanou techniku je možné přizpůsobit speciálním požadavkům a potřebám. Problémem není ani individuální řešení a návrh otočného, konzolového či venkovního jeřábu i mnoha dalších variant manipulační techniky.

Mezi základní produkty ACS patří následující technologie:

  • portálové jeřáby,
  • mostové jeřáby,
  • nevýbušné jeřáby,
  • jeřábové dráhy,
  • podvěsné jeřáby,
  • kladkostroje.

Kromě samotného návrhu manipulačních technologií a jejich kompletní instalace je u ACS samozřejmostí také záruční i pozáruční servis.

Jak spolupráce probíhá si můžete přečíst například v referenci instalace jeřábových drah pro společnost Hans Prefa.

Proč volit jako partnera při instalaci manipulační techniky právě ACS?

Výběr dodavatele manipulační techniky je jedním ze zásadních rozhodnutí, které může ovlivnit chod firmy i na dlouhé desítky let – právě tak dlouho vám budou kvalitní jeřáby a kladkostroje sloužit. Jak se rozhodnout správně?

Jedním z ukazatelů mohou být případové studie a reference z probíhajících spoluprací.

Jedním z takových zajímavých případů je u ACS spolupráce s Metrostavem, který požadoval návrh a instalaci speciálního jeřábu s otočnou kočkou, která dovede bezpečně a pohodlně uchopit svazek armovacích drátů.

Zajímavý případ je také instalace šesti mostových jeřábů v náročných zástavbových podmínkách společnosti Mubea.

Reference však nejsou jediným ukazatelem toho, zda je společnost, kterou pro spolupráci zvolíte, spolehlivá a dodá vám skutečně to, co potřebujete.

Důležité faktory při volbě společnosti, která vám techniku dodá, jsou její zkušenosti (profesionálové s ACS se manipulační technice věnují přes 30 let) a to, zda vám dodá skutečně to, co potřebujete přímo na míru vašemu provozu. Proto je ideální vybrat partnera, který je obeznámen se specifikami vašeho oboru.

Ideální dodavatel se nezastaví pouze u dodání samotného jeřábu. Díky svým zkušenostem zvládne předvídat veškeré situace, které by mohly v souvislosti s manipulační technikou ve vaší společnosti nastat a tomu přizpůsobit svou nabídku. Samozřejmostí by měl být samozřejmě také pozáruční servis.

Individuální přístup, spolehlivost, kvalita a tradice –to vše naleznete u společnosti Adamec Crane Systems.

Ostatní