Inzerce

Doosan uvádí na trh nová hydraulická bourací kladiva řady HB

26. října 2020
Doosan uvádí na trh nová hydraulická bourací kladiva řady HB

Společnost Doosan Infracore Europe uvedla na trh nový sortiment hydraulických bouracích kladiv řady HB.

Společnost Doosan Infracore Europe uvedla na trh nový sortiment hydraulických bouracích kladiv řady HB.

Sortiment pěti bouracích kladiv řady HB přináší nový koncept s vysokým výkonem a zjednodušenou konstrukcí, speciálně optimalizovaný a plně certifikovaný pro rypadla Doosan s nosností od 1,2 do 15 tun. Bourací kladiva Doosan HB tak nabízejí nejvyšší možnou produktivitu, ať již potřebujete rozbít beton nebo lámat kameny.

Vysoká kvalita bouracích kladiv je umocněna poskytovanou dvouletou zárukou. Atraktivní ceny pak umožňují dosáhnout velmi nízkých celkových nákladů na vlastnictví.

Stejně jako u všech strojů a příslušenství Doosan můžete i u nových bouracích kladiv využívat vynikající servisní síť prodejců a produktových specialistů Doosan, kteří poskytují komplexní podporu.

Vysoce kvalitní konstrukce s prodlouženou životností

Životnost bouracích kladiv je prodloužena díky využití pokročilého procesu tepelného zpracování a kvalitních osvědčených materiálů pro klíčové komponenty včetně válce a pístu. Energie zdvihu pístu se akumuluje nabitým plynným dusíkem a bourací kladiva používají systém vnitřního ventilu s jednoduchou strukturou a menším počtem vnitřních částí

Uretanový tlumič zabraňuje vibracím, které by mohly poškodit nosič, a zvyšuje pohodlí obsluhy. Přední hlava podepírá bourací kladivo a sestavy s pouzdrem, což tlumí rázy z nástroje. Kryt zajišťující nízkou hlučnost je ideální pro práci v městských zónách, kde je nutné snížit hladinu hluku nebo kde místní regulace může vyžadovat odhlučněná bourací kladiva.

Výběr z pěti modelů

V rámci řady HB najdete pět modelů – HB03, HB04, HB06, HB08 a HB15 – pro použití na kompaktních, pásových a kolových rypadlech Doosan, s nosností od 1,2 do 15 tun. Sortiment bouracích kladiv Doosan, který je ideální pro demoliční práce, je také určen pro běžnou výstavbu, pronájem, dobývání nerostných surovin a těžbu.

Nejnižším modelem řady je bourací kladivo HB03, které je vhodné pro použití na 1,7tunovém modelu DX17z a 1,9tunovém modelu DX19 mini rypadel Doosan. Dalším v řadě je model HB04 pro 2,7tunové mini rypadlo DX27z a 3,5tunové mini rypadlo DX35z. Třetí model v této řadě – bourací kladivo HB06 – je určený pro použití na 6tunovém kolovém rypadle Doosan DX57W-5 a rypadlech DX62R-3 a DX63-3.

Čtvrtým modelem v této řadě je bourací kladivo HB08 pro použití s 8tunovým rypadlem Doosan DX85-3. Vrcholný model hydraulického bouracího kladiva HB15 je navržen pro použití s pásovými rypadly Doosan DX140LC-5, DX140LCR-5 a DX160LC-5 a kolovými rypadly Doosan DX140W-5, DX160W-5 a DX165W-5.   

Pro více informací o stavebních strojích Doosan navštivte www.doosanequipment.eu nebo kontaktujte distributora pro ČR, společnost GARNEA a.s. na www.garnea-stavebni.cz.

Ostatní