Inzerce

28. ročník mezinárodní výstavy Infotherma: místo setkání, diskuzí a námětů

3. října 2022
28. ročník mezinárodní výstavy Infotherma: místo setkání, diskuzí a námětů

Ve dnech 23. až 26. ledna 2023, denně od 10 do 18 hodin (ve čtvrtek do 16 hodin), se na výstavišti Černá louka v Ostravě uskuteční 28. pokračování mezinárodní výstavy Infotherma. Výstava je již téměř tři desetiletí místem, kde se setkávají přední výrobci, prodejci, montážní i servisní firmy a odborná veřejnost s cílem představit návštěvníkům výstavy novinky a směry, kam se ubírá moderní vytápění a stavby spojené s ekonomickým bydlením.

Infotherma je od svého počátku věnována vytápění, úsporám energií a smysluplnému využívání obnovitelných zdrojů v malých a středních objektech. V České republice se jedná o významnou specializovanou výstavu, kde jsou zastoupeny evropské a světové značky produktů sloužících k tepelné pohodě našich domovů.

Je hodně témat, nad kterými se bude na Infothermě diskutovat, nejen na úvodní konferenci spojené se zahájením výstavy, jež proběhne 23. ledna od 11 hodin v konferenčním centru výstaviště Černá louka, ale také v rámci doprovodného programu. Doba není jednoduchá pro nikoho z nás. Budoucnost je těžko předvídatelná s rapidně se zvedajícími cenami energií i materiálů, diskutuje se o regulacích teplot v místnostech, dotačních programech, příspěvcích na energie, znepokojuje nás otázka vytápění plynem, roste zájem o využívání obnovitelných zdrojů apod. Na výstavišti bude připraveno několik poradenských stánků, kde můžete prodiskutovat své dotazy a nechat si poradit od odborníků, kteří se zabývají obory, na něž je výstava zaměřena.

Výstava Infotherma je připravována pod záštitou ministerstva průmyslu a obchodu, ministerstva životního prostředí, Státního fondu životního prostředí ČR, Hospodářské komory ČR a hejtmana Moravskoslezského kraje. Srdečně na Infothermu 2023 zveme návštěvníky a odbornou veřejnost. Přijďte se inspirovat nejnovějšími technologiemi, prohlédnout si expozice předních firem v oboru a probrat své dotazy a požadavky v přímém kontaktu s vystavovateli.

Agentura Inforpres, pořadatel výstavy Infotherma
www.infotherma.cz








Ostatní