Inzerce

GetFix spustil novou službu, firmám se postará o vozový park

30. Listopad 2022
GetFix spustil novou službu, firmám se postará o vozový park

Internetový vyhledávač autoservisů GetFix spustil novou službu zaměřenou na firemní zákazníky, kterým se kompletně postará o servisní správu jejich vozového parku. Systém za firmy zajistí pravidelný servis, výměny oleje, upozorní na konec platnosti STK nebo zařídí přezutí na zimní pneu.

Zájemce si vybere v on-line nabídce GetFix požadovanou službu pro dané vozidlo a servis, který ji poskytuje, zadá termín a řidič přiřazený k danému autu obdrží SMS, kde má kdy s autem být.

Vybraný servis ví, že vůz přijede, o jaké auto se jedná a má připravený potřebný materiál. Za služby firma platí až zpětně fakturou. Dopředu si přitom může na webu spočítat orientační cenu.

V systému GetFixu je v současnosti přes 180 prověřených autoservisů, jejichž služby platforma zprostředkovává.

Servisy po covidu najely na online

„Po covidu servisy více využívají online prostředí a mají enormní zájem o spolupráci v oblasti objednávek. Každý týden máme přes 50 zájemců po celé ČR. Museli jsme navýšit kapacity ke zpracování a ověřování autoservisů o 200 procent," říká ředitel společnosti GetFix Stanislav Toman.

V tuzemsku GetFix nabízí služby osobního asistenta na telefonu, chatu či přes SMS, systém evidencí oprav, řidičů a vozidel, automatické hlídání termínu STK, konce platnosti dálničních známek apod. nebo řešení pojistných událostí. Ceny se pohybují v řádu tisíců korun ročně podle počtu vozidel.

„Spolupracujeme s téměř dvěma stovkami autoservisů po celé České republice. Díky tomu můžeme zaručit, že zákazník s autem nebude muset přejíždět přes půl republiky, nemluvě v podstatě o okamžitém provedení oprav bez zdlouhavého čekání," dodává Toman.

GetFix vznikl v roce 2019 a loni do projektu vstoupil investiční partner, který jej financuje a pomáhá s jeho dalším rozvojem. Měsíčně GetFix zprostředkuje více než 100 objednávek. Do roku 2027 plánuje zastřešovat přes 800 servisů a mít 100 000 registrovaných klientů.



Ostatní