Inzerce

Top Print Packaging slaví první rok v novém působišti

13. prosince 2022
Top Print Packaging slaví první rok v novém působišti

Čas běží jako voda. Už to bude víc než rok, co se původně brněnská firma Top Tisk s.r.o. (výroba obalů) přestěhovala do nového areálu v Telnici u Brna. S rozšířením celkové výrobní plochy na více než pět tisíc metrů čtverečních a osm set metrů čtverečních administrativy a kompletní změnou loga a názvu na TOP PRINT Packaging s.r.o. vstoupila do nové etapy svého života.

Po covidovém šílenství a jeho uklidnění nastala doba krize umocněná navíc dalším konfliktem v podobě války na Ukrajině. Poté co se totálně narušily dodavatelské řetězce v oblasti materiálu a surovin a už to vypadalo, že nemůže být hůř, přišla do toho všeho energetická krize, která žene ceny vstupů extrémně nahoru. Držíme se hesla, že tvrdá práce a cíl, který máme, jsou pro nás jedinou cestou, jak vytrvat. Přestože překážky jsou velké a těžké, daří se nám postupovat vpřed za naším snem, tedy být top firmou, na kterou se naši partneři mohou spolehnout ve všech časech. Tento scénář zažívají desítky nebo stovky firem, proto nechceme plakat nad situací, která panuje. Hledáme každý den cesty, jak být lepší a udržet se v dobré kondici.

Po náročném stěhování, které bylo rozděleno do několika etap, jsme konečně v květnu 2021 mohli začít využívat nový areál firmy s jeho špičkovým zázemím. Drtivá většina zaměstnanců šla s firmou do nového působiště, za což jim patří obrovský dík. Všichni se nějakým způsobem podíleli na úspěšné změně jak místa, tak názvu. Do nového sídla jsme vstoupili s novou imagí, novými webovými stránkami a novým sloganem „Box is born“. Jsme specialisté na výrobu obalů a těmi zůstáváme i nadále.

Díky angažovanosti všech kolegů napříč firmou zvyšujeme produktivitu práce a obraty v desítkách procent. Z pohledu nových výzev jsme investovali nemalé finanční prostředky nejen do klasické obalové techniky, ale i do potahované kartonáže. S cílem vyrábět ty nejluxusnější a nejsložitější obaly na trhu jsme nastartovali projekt, který úspěšně rozvíjíme první rok.

Top Print Packaging realizuje v současnosti rozsáhlý investiční projekt, jehož cílem je modernizace podle zásad průmyslu 4.0. Nedílnou součástí další nezávislosti na energiích je výstavba FTV elektrárny, která je nyní v běhu. Všemi těmito kroky se posouváme k lepší budoucnosti. Firma zodpovědná vůči klientům, svým zaměstnancům a svému okolí bojuje za své místo na trhu. Všem, kteří bojují, přejeme hodně sil a úspěchů.

Dušan Holý, obchodní ředitel TOPPP

Ostatní